Chocolade pindakaas kwarktaart

Chocolade pindakaas kwarktaart

Deze heerlijke chocolade pindakaas kwarktaart is een uitermate geschikte taart voor een feestje. Je haalt met gemak 12 punten uit deze geweldige chocolade pindakaas kwarktaart.  Met een knapperige bodem, bereid met die o zo lekkere Oreo koekjes, heerlijke pindakaas en chocolade vulling laat je iedereen verbazen. Het is wat werk, maar je wordt er zéker … Lees meer

Chocoladetaart uit Boston

Chocoladetaart uit Boston

Deze chocoladetaart uit Boston bestaat uit twee lagen chocoladecake met daartussen een heerlijk luchtige roomvulling en is afgetopt met dezelfde heerlijke room en chocoladeschaafsel. Mocht je van een wat intensere vanillesmaak houden, dan kan je het vanille-extract vervangen door vanillepeulen.

Witte chocoladekokostaart

Witte chocolade kokostaart

Deze witte chocolade kokostaart is heerlijk voor de lente en de zomer. De witte chocolade kokostaart bestaat uit heerlijk zachte cake, gevuld en afgestreken met een crème van witte chocolade. Dankzij de kokos op deze taart waan je jezelf voor even op een tropisch eiland.

Brooklyn blackout taart

Brooklyn blackout taart

Deze Brooklyn blackout taart vind zijn oorsprong in Brooklyn, New York. De Brooklyn blackout taart werd tijdens de 2e Wereldoorlog bedacht door de Ebinger Baking Company en werd vernoemd naar de blackout oefeningen die in die tijd gedaan werden. Deze beroemde Brooklyn blackout taart is een taart voor échte chocolade “die hards”, want deze taart … Lees meer

Chocolade pecannoten pie

Chocolade pecannoten pie

Chocolade en noten zijn altijd een goede combinatie. Deze chocolade pecannoten pie is vol van smaak, lekker smeuïg en bomvol heerlijke pecannoten. Het is een echte traditionele Amerikaanse chocoladetaart, gemaakt in een glazen vorm en met een mooi gevouwen rand. Lekker met een bolletje vanille ijs of een lekkere kop thee of koffie.

Klassieke Amerikaanse chocoladetaart

Klassieke Amerikaanse chocoladetaart

Dit is een echt klassieke Amerikaanse chocoladetaart die uit laagjes bestaat. Deze klassieke Amerikaanse chocoladetaart is heerlijk smeuïg, met een volle chocoladesmaak en in een handomdraai te bereiden. Deze klassieke Amerikaanse chocoladetaart is komt het best tot zijn recht wanneer je hem één dag voor het op dienen bereid.

Chocoladetaart zonder bloem

Chocoladetaart zonder bloem met karamelsaus

Deze eenvoudige chocoladetaart maak je zonder bloem. Door de grote hoeveelheid chocolade krijg je een heerlijk zachte cake met een overweldigende chocoladesmaak. Je serveert deze chocoladetaart zonder bloem (het liefst warm), samen met de karamelsaus en een grote bol vanille-ijs. Met dit dessert steel je elke show.

Amerikaanse chocoladetaart met glazuur

Amerikaanse chocoladetaart met glazuur

Deze variant op Amerikaanse chocoladetaart ziet er dankzij het blinkende glazuur nog lekkerder uit. Het recept is bovendien erg eenvoudig en relatief snel klaar. We geven je het recept voor 8 tot 10 personen dus als je een feestje organiseert is dit het perfecte dessert! Bak nu zelf deze overheerlijke Amerikaanse chocoladetaart met glazuur.

Amerikaanse chocoladetaart recept

Amerikaanse chocoladetaart recept

Deze Amerikaanse chocoladetaart is perfect geschikt voor tijdens zwoele zomerdagen. Hij is niet te zwaar omdat deze Amerikaanse chocoladetaart niet is afgestreken met glazuur of botercrème. De bourbon in deze Amerikaanse chocoladetaart geeft nét dat beetje extra smaak. Lekker voor bij de koffie of thee en leuk voor een feestje.